XXII FINALS DE COLPBOL

Els dies 20 i 21 de maig, a les instal·lacions del nostre col·legi i al poliesportiu municipal de Meliana s’han celebrat dues jornades de la  XXII Final de Colpbol 2019, esport valencià que evita l'increment de les desigualtats, realçant l'espèrit col·lectiu. Un verdader esport en equip, un esport que fomenta la màxima participació de tots siga el que siga el seu nivell psicomotor i que promou la màxima cooperació, crea hàbits saludables, companyonia i joc net dins d’un marc d’inclusió de tot l’alumnat.

El CEIP El Crist de Meliana  va participar el dia 21 amb els centres de l’horta:  CEIP Guillem d’Entença del Puig,  CEIP Pare Jofré del Puig, CEIP El Castell  d’Albalat dels Sorells, CEIP San Juan de Ribera d’Alfara del Patriarca, CEIP Lluís de Santàngel del Saler i a més el CEIP Pintor Struch de Manuel, a la Ribera i CEIP Sanchis Yago de Castelló.

El Telecrist, que no podia faltar

"A punt" transmetent en directe
El conseller d’Educació, Vicent Marzà i Ibàñez, l’alcalde de Meliana Josep Riera i Vicent, la regidora d’esports Esther García i Marciano, l’alcalde de Foios Sergi Ruiz i Alonso,  el creador del joc del colpbol Juanjo Bendicho i Ros, la directora del centre Julia Manchano I Romera i altres edils dels dos ajuntaments, ens han acompanyat per al lliurament de records i la cloenda de la trobada.
Hem de donar l’enhorabona al nostre alumne Luca Geldiashvili que ha estat guardonant amb el segon premi del concurs de dibuix de colpbol.


Luca Geldiahvili rebent el premi pel seu dibuix de mans del conseller
Podeu veure les FOTOS a l’ÀLBUM.