CANTANT AL PARANINF DE LA NAU

El nostre col·legi ha participat al Festival Didàctic-Musical de cors, grups instrumentals i danses al Paranimf de la Universitat de València, per a celebrar el 30 aniversari. La cita, organitzada pel departament de Didàctica de l'Expressió Musical, Plàstica i Corporal, va nàixer per a mostrar a la societat el treball a les aules.




Les cançons ja es cantaren a la trobada musical d’escoles en valencià, dirigides per Vicent Ros i Mª José Barrés. Han sonat encara millor que la primera volta i ací teniu els vídeos per a comprovar-lo.
Per a les actuacions s’han reciclat les disfresses de carnestoltes i ampolles de plàstic que donen -visualment i d’oïda- unes sensacions molt particulars.





A la secció d’educació del diari Levante han reflectit aquesta actuació:
Els 65 xiquets i xiquetes que participaren de l'escola de Meliana cursen 3r de Primària i van cantar sobre la igualtat i contra la contaminació. El mestre de Música i creador d'una de les cançons, Vicent Ros, explica que s'ha ajuntat a tot l'alumnat d'este curs per a cantar i que les dues cançons que interpretaren formen part del projecte educatiu del centre. Més enllà de cantar, durant la seua actuació, els escolars van emprar botelles de plàstic reciclades per a fer música i van realitzar una xicoteta posada en escena. Per als escolars, actuar en un festival com el de la UV «és un al·licient més, perquè si té una finalitat és més significatiu per a ells i els fa treballar amb més il·lusió». «Ha sigut un dia de festa», explica el mestre.


Vicent, amb un mon de plàstic.