FES-TE UN MARCAPÀGINES


Des de la comissió de Biblioteca del CEIP. El Crist, vos proposem la realització d’un marcapàgines per a la celebració del Día del Llibre.

Ací teniu una foto de com queda la nostra proposta acabada, així com la plantilla per a la seua realització. Podeu imprimir-la o simplement dibuixar-la a casa.

Podeu descarregar la plantilla ACÍ

La seua realització es fàcil: En la part esquerra retallarem la silueta del cor, papallona o estrella , o la dibuixarem, i en la part dreta dins del rectangle assenyalat apegarem un tros de paper estampat que tinguem per casa,  o simplement farem nosaltres un dibuix (línies, punts, flors, pintar-ho….). Seguidament doblegarem i apegarem les dos parts.

Al tancar, ens quedarà el marcapàgines decorat al nostre gust. I escriurem baix ,per davant la frase : “TOT ANIRÀ BÉ”


A més a més, la comissió  vol compartir unes recomanacions amb vosaltres. Es tracta d’algunes activitats per a fer en casa amb la família. Feu les que més vos agraden!

 - Decoreu un racó literari a casa
Decidiu quin és l’espai més adient i munteu-hi una exposició amb llibres, àlbums il·lustrats i elements decoratius vinculats a la literatura. Podeu destacar- hi el vostre llibre preferit!
 -Recomaneu llibres:
Trieu un llibre de l’exposició que heu organitzat i presenteu-lo a la resta de membres de la família. Recordeu començar dient el títol i explicant per què l'aconselleu i a qui penseu que li agradarà. Graveu la recomanació i compartiu-la amb amics i familiars.

- Vegeu pel·lícules basades en llibres:
Després podeu organitzar un debat al voltant dels temes que s’hi tracten o d’allò que fan o diuen els seus personatges.

- Investigueu sobre el 23 d’abril:
Busqueu en internet per què aquest día és festivitat literària internacional i què es vol aconseguir amb la seua commemoració.