MENJADOR ESCOLAR

 MENJADOR ESCOLAR - PRIMER TRIMESTRE (2020-2021)

o Els comuniquem l`import a ingressar pels comensals corresponent al PRIMER trimestre del curs.

o El preu per comensal és 4.25€.

o El pagament, per als que no l’han domiciliat, s`efectuarà sempre de l’1 al 10 de cada mes.

o L`import corresponent al dia o dies que hagen faltat al menjador será de 2€ per menú. Es descomptarà el mes següent sempre que la falta haja sigut degudament justificada (nom i cognoms, curs i grup, dia/dies de la falta i signatura del pare /mare o tutor/a).

o Recordem que tal com marca el REGLAMENT DE RÈGIM INTERIOR:

- El no pagament d’ un mes suposarà la baixa del menjador.

- Al segon rebut tornat es donarà de baixa la domiciliació bancària. A partir d’ eixe moment, i sempre que no hi haja pagaments pendents, es remetrà un rebut amb la despesa que s’haurà de pagar abans del dia 1 del mes en qüestió.

ATENCIÓ A LES FAMÍLIES:

- RESPONSABLE: María José Barres. DILLUNS DE 12:30 A 13:30 (Setembre i juny de 13:00 a 14:30)

- CURADORES MENJADOR: DILLUNS DE 12:30-13:00

_____________________________________________________________________________________

COMEDOR ESCOLAR - PRIMER TRIMESTRE (2020-2021)

o Les comunicamos el importe a ingresar por los/las comensales correspondiente al PRIMER trimestre.

o El precio por comensal es de 4.25€.

o El pago, para los que no lo han domiciliado, se efectuará siempre del 1 al 10 de cada mes.

o El importe correspondiente al día o días que haya faltado será de 2€ por menú. Se descontará al mes siguiente siempre que la falta haya sido debidamente justificada (nombre y apellidos, curso y grupo, día/días de la falta y firma del padre/madre o tutor/a).

o Recordamos que tal como marca el REGLAMENTO DE RÈGIMEN INTERIOR:

- No pagar un mes supondrá la baja del comedor.

-Al segundo recibo devuelto por el banco se dará de baja la domiciliación bancaria. A partir de ese momento, y siempre que no haya pagos pendientes, se enviará un recibo con los gastos que deben pagarse antes del primer día del mes en cuestión.

ATENCIÓN A LAS FAMILIAS:

- RESPONSABLE: María José Barres. LUNES DE 12:30 A 13:30 (Septiembre y junio de 13:00 a 14:30)

- CUIDADORES/AS COMEDOR: LUNES DE 12:30-13:00

* L ‘import del mes de setembre dependrà del dia d’ incorporació a l’ escola durant la primera setmana del curs.

Meliana, a 3 de setembre de 2020

LA DIRECTORA LA RESPONSABLE

Podeu veure el calendari i el document complet ACÍ.


NORMES ORGANITZATIVES MENJADOR ESCOLAR 2020-2021

IMPORTANT: és necessari que l’ alumnat de primària porte una bosseta de tela amb el nom per a guardar la mascareta a l’ hora de dinar.

1.- El menjador no acceptarà cap notificació d’assistència o no assistència per paraula o per telèfon.

2.- La baixa ocasional, per produir efecte, es notificarà per escrit signada pel pare o mare o tutors/es. Aquest escrit es disposarà a les bústies de menjador (situades a l’entrada de l’edifici de primària i d’infantil) abans de les 09:15. També podrà fer-se per internet al correu electrònic menjadorelcrist@hotmail.com (només per a justificació de faltes i sempre que es faça abans de les 09:15 del dia de la falta i, a més a més, siga contestat amb un “rebut”). Al centre està el model de justificació de faltes. No serà vàlid en cas de no estar degudament complimentat: nom i cognoms, curs i grup, dia o dies, data i signatura. L’alumnat matriculat que no fa ús del servei els divendres també haurà de justificar la falta.

3.- L’ alumnat que justifique degudament les faltes d’assistència se’ls tornaran 2€ per dia.

4.- Es manté la possibilitat d’utilitzar un menú dieta (sempre que estiga justificat). La sol·licitud del qual l’hauran de fer les famílies per escrit abans de les 09:15 h.

5.- Es podrà justificar la falta dels divendres a primers de cada mes.

6.- La participació de l’alumnat en les activitats programades és obligada.

7.- Per a poder fer ús del menjador l’alumnat ha tindre autonomia a l’hora de menjar i no poden negar-se a prendre el menú que els correspon.

8.- El reiterat incompliment de les normes suposarà la baixa del menjador.

9.- El no pagament d’un mes suposarà la baixa del menjador.

10.- Al segon rebut tornat es donarà de baixa de la domiciliació bancària. A partir d’eixe moment, i sempre que no hi haja pagaments pendents, per a continuar al menjador es remetrà un rebut amb la despesa, que s’haurà de pagar abans del dia 1 del mes en qüestió.

11.- Quan hi haja una eixida, l’ alumnat de menjador disposarà de pícnic i no es podrà justificar la falta.

12.- Es recomana la lectura del REGLAMENT DE RÈGIM INTERN.

13.- L’ organització del menjador aplicarà les mesures sanitàries i de seguretat pertinents però les famílies han de col·laborar en la conscienciació de l’ alumnat per al compliment de les normes.

14.- Per tal d’ evitar aglomeracions l’ eixida serà escalonada.

Podeu veure els horaris i el document complet ACÍ.

NORMAS ORGANIZATIVAS COMEDOR ESCOLAR 2020-2021

IMPORTANT: es necesario que el alumnado de primaria traiga una bolsita de tela con el nombre para guardar la mascarilla mientras come.

1.- El comedor no aceptará ninguna notificación de asistencia o no asistencia de palabra o por teléfono.

2.- La baja ocasional, para producir efecto, se notificará por escrito firmada por el padre o madre o si procede por los tutores. Este escrito se depositará en los buzones de comedor (situadas a la entrada del edificio de primaria y de infantil) antes de las 09:15. También podrá hacerse por internet al mail menjadorelcrist@hotmail.com (sólo para justificación de faltas y siempre que se haga antes de las 09:15 del día de la falta y, además, sea contestado con un “recibido”). En el centro está el modelo de justificación de faltas. No será válido en caso de no estar debidamente cumplimentado: nombre y apellidos, curso y grupo, día o días, fecha y firma. El alumnado matriculado que no haga uso del servicio los viernes también tendrá que justificar la falta.

3.- Al alumnado que justifique debidamente las faltas de asistencia se le devolverán 2€por día.

4.- Se mantiene la posibilidad de utilizar un menú dieta (siempre que esté justificado). La solicitud del cual la tendrán que hacer las familias por escrito antes de las 09:15.

5.- Se podrá justificar la falta de los viernes a primeros de cada mes. 6.- La participación del alumnado en las actividades socio deportivas programadas es obligada. 7.- Para poder hacer uso del comedor el alumnado tiene que ser autónomo a la hora de comer y no puede negarse a tomar el menú que les corresponde. 8.- El reiterado incumplimiento de las normas supondrá la baja del comedor. 9.- El no pago de un mes supondrá la baja del comedor.

10.- Al segundo recibo devuelto se dará de baja de la domiciliación bancaria. A partir de ese momento, y siempre que no haya pagos pendientes, para continuar matriculado en el comedor se remitirá un recibo con la cuantía, que se tendrá que pagar antes del día 1 del mes en cuestión.

11.- Cuando haya una salida, el alumnado del comedor tendrá comida de picnic y no se podrá justificar la falta. 12.- Se recomienda la lectura del REGLAMENTO DE RÉGIMEN INTERNO.

13.- La organización del comedor aplicará los medidas sanitarias y de seguridad pertinentes pero los familias deben colaborar en la concienciación del alumnado para el cumplimiento de las normas.

14.- Para evitar aglomeraciones la salida será escalonada.

Podéis ver los horarios y el documento completo AQUÍ.