CIRCULAR Nº 10

 Meliana a 8 de febrer de 2021 

A TOTES LES FAMÍLIES DEL CENTRE 

    Aquesta setmana celebrarem el nostre peculiar “Carnestoltes” que, en aquesta ocasió, pels motius de la situació especial de la pandèmia, va a consistir en un pregó de consignes que l’alumnat va a rebre durant 3 dies, el dimarts per al dimecres, el dimecres per al dijous i el dijous per al divendres. Aquestes consignes seran acumulatives i respectaran el nostre Pla de contingència, per la qual cosa, enguany, no hi haurà disfressa, només se seguiran les consignes per a evitar compartir materials o elements entre l’alumnat. Aquestes, s’han seleccionat de tal manera que siguen senzilles, evitant així possibles problemes.

    Treballem per a, en la mesura del possible i sempre sense exposar a la comunitat educativa, dur a terme el curs escolar, de la millor manera possible, dins de la situació que ens ha tocat viure. 

    Agraïm la vostra comprensió i col·laboració.


A TODAS LAS FAMILIAS DEL CENTRO 

    Esta semana celebraremos nuestro peculiar “Carnaval” que, en esta ocasión, por los motivos de la situación especial de la pandemia, va a consistir en un pregón de consignas que el alumnado va a recibir durante 3 días, el martes para el miércoles, el miércoles para el jueves y el jueves para el viernes. Estas consignas serán acumulativas y respetarán nuestro Plan de contingencia, en consecuencia, este año, no habrá disfraz, solo se seguirán las consignas para evitar compartir material o elementos entre el alumnado. Éstas, se han seleccionado de tal manera que sean sencillas, evitando así posibles problemas.

    Trabajamos para, en la medida de lo posible y siempre sin exponer a la comunidad educativa, llevar a cabo el curso escolar, de la mejor manera posible, dentro de la situación que nos ha tocado vivir.

    Agradecemos vuestra comprensión y colaboración. 

Atentamente                               El Equipo directivo