CIRCULAR Nº 21

 Meliana a 1 de juny de 2022

A TOTES LES FAMÍLIES DEL CENTRE


Dins del treball desenvolupat al pati durant el temps de menjador, coordinat amb l’empresa Serunión, estem duent a terme un plantejament de pati actiu, inclusiu, i coeducatiu, per a gaudir, aprendre i créixer. L’objectiu principal és dinamitzar el temps lliure de menjador per a afavorir l’activitat física, la inclusió de tot l’alumnat i la millora de la convivència, sempre en un ambient coeducatiu de respecte.

Totes aquestes actuacions estan organitzades, dirigides i programades per la coordinadora de monitores/s. Aquestes/s són les/els encarregades/ts de dur a terme la posada en marxa, la planificació, la preparació de material i activitats i el seguiment, així com la motivació de l’alumnat, sempre sota la supervisió de la coordinadora.

La planificació mensual consisteix en establir 7 zones de pati, amb activitats diferents en cadascuna i amb el material corresponent, per a que l’alumnat vaja passant per elles al llarg del mes.

Per altra banda, informar-vos de que les obres del centre, continuen la seua marxa, per la qual cosa estem adaptant-nos per a conviure amb elles sense que allò signifique un entrebanc de les activitats i els serveis del centre. Ara en aquest moment continuen centrades en la construcció de la tanca perimetral i les portes d’accés.

Per últim informar-vos de la representació de l’obra de teatre “La volta al món en 80 dies”, protagonitzada per l’alumnat de 6é C, que es realitzarà el divendres 3 de juny al Centre Cultural Rausell, en el que hi haurà un passe a les 11:00, per a l’alumnat de 3r, 4t, i i altre a les 19:00 per als familiars dels actors i actrius i la resta de públic en general, fins completar aforament.


Atentament                                                                          L’Equip directiu



Meliana 1 de junio de 2022

A TODAS LAS FAMILIAS DEL CENTRO

Dentro del trabajo desarrollado en el patio durante el tiempo de comedor, coordinado con la empresa Serunión, estamos llevando a cabo un planteamiento de patio activo, inclusivo y coeducativo para disfrutar, aprender y crecer. El objetivo principal es dinamizar el tiempo libre de comedor para favorecer la actividad física, la inclusión de todo el alumnado y la mejora de la convivencia, siempre en un ambiente coeducativo de respeto.

Todas estas actuaciones están organizadas, dirigidas y programadas por la coordinadora de monitoras/es. Estas/os son las/los encargadas/os de llevar a cabo la puesta en marcha, la planificación, la preparación de material y actividades y el seguimiento, así como la motivación del alumnado, siempre bajo la supervisión de la coordinadora.

La planificación mensual consiste en establecer 7 zonas de patio con actividades diferentes en cada una, con el material correspondiente, para que el alumnado vaya pasando por ellas a lo largo del mes.

Por otro lado, informaros de que las obras del centro, continúan su marcha, por lo que estamos adaptándonos a convivir con ellas, sin que ello suponga impedimento para las actividades y los servicios del centro. Ahora en este momento continúan centradas en la construcción de la valla perimetral y las puertas de acceso.

Por último informaros de la representación de la obra de teatro “La vuelta al mundo en 80 días”, protagonizada por el alumnado de 6º C, que se realizará el viernes 3 de junio en el Centro Cultural Rausell, en que habrá un pase a las 11:00, para el alumnado de 3º, 4º, 5º y 6º y otro a las 19:00 para los familiares de los actores y actrices y el resto de público en general, hasta completar aforo.

 

Atentamente                                                                       El Equipo directivo