CIRCULAR DE MENJADOR Nº3

 

Meliana a 19 de desembre de 2022


 SEGON TRIMESTRE (2022-2023)

A continuació els comuniquem l`import a ingressar pels comensals corresponent al segon trimestre del curs.

El preu per comensal és 4.25€/dia.
GENER: 17 dies, 72’25
FEBRER: 20 dies,   85
MARÇ:      21 dies, 89’25

 

A partir de gener de 2023, per a l’alumnat amb el pagament domiciliat, la despesa de menjador es cobrarà a les famílies una vegada acabat el mes de menjador, és a dir, a partir de l’últim dia de menjador del mes en qüestió i amb el descompte de les faltes justificades, si és el cas.

 

El pagament, per a comensals que no l’han domiciliat, s`efectuarà sempre de l’1 al 10 de cada mes.

L`import de la falta (4.25€), es descomptarà sempre que haja sigut degudament justificada (nom i cognoms, curs i grup i dia de la falta), enviant un correu electrònic a menjadorelcrist@hotmail.com abans de les 9:15 del dia que es va a faltar.


Al primer rebut tornat es donarà de baixa la domiciliació bancària. A partir d’ eixe moment, i sempre que no hi haja pagaments pendents, es remetrà un rebut amb la despesa que s’haurà de pagar abans del dia 1 del mes en qüestió.


 

Atentamente

La encargada de comedor                                        La directora

 José Barres Soro                                              Julia Manchano Romera


Meliana 18 de diciembre de 2022


                    SEGUNDO TRIMESTRE (2022-2023)

 A continuación les comunicamos el importe a ingresar por los/las comensales  correspondiente al SEGUNDO trimestre del curso.

 El precio por comensal es de 4.25€/día.

 ENERO:      17 días, 72’25

FEBRERO: 20 días, 85

MARZO:       21 días, 89’25

A partir de enero de 2023, para el alumnado con el pago domiciliado, la cuantía de comedor se cobrará a las familias una vez acabado el mes de comedor, es decir a partir del último día de comedor del mes en cuestión y con el descuento de las faltas justificadas, si las hubiera.

 El pago, para comensales que no lo han domiciliado, se efectuará siempre del 1 al 10 de cada mes.

 El importe de la falta (4.25€) se descontará al mes siguiente, siempre que haya sido debidamente justificada (nombre y apellidos, curso y grupo y día de la falta), enviando un correo electrónico a menjadorelcrist@hotmail.com antes de las 9:15 del día que se va a faltar.

 Al primer recibo devuelto se dará de baja la domiciliación bancaria. A partir de ese momento, y siempre que no haya pagos pendientes, se enviará un recibo con el gasto que se deberá pagar antes del primer día del mes en cuestión.

 

Atentamente

La encargada de comedor                                        La directora

 José Barres Soro                                              Julia Manchano Romera