CIRCULAR Nº 3: AVALUACIÓ

Meliana a 7 de desembre de 2022

 

A TOTES LES FAMÍLIES DEL CENTRE

INFORMACIÓ D’AVALUACIO

 

Amb l’entrada en vigor de la nova Llei Educativa (LOMLOE), que enguany ha començat a implantar-se en els cursos d’Infantil, 1r, 3r i , us volem comunicar alguns canvis respecte a l’avaluació que es produiran durant aquest curs:

-      A l’etapa d’Infantil, es realitzaran dos informes d’avaluació semestral, un  al gener i un altre al juny coincidint amb l’avaluació final, que elaboraran les tutores i tindrà un enfocament competencial. Aquests informes es podran consultar a través de la web família.

-      En Primària i als cursos de 2n, 4t i 6è, seguirem el procediment d’avaluació habitual, amb tres avaluacions i de manera quantitativa (amb  notes numèriques). Per la web família podreu consultar aquestes qualificacions.

-      En Primària i als cursos de 1r, 3r i 5è, hi haurà com a novetat tres avaluacions qualitatives i una final quantitativa. En aquests cursos, els/les tutors/es elaboraran informes trimestrals qualitatius amb la informació que també facilitaran els/les mestres especialistes en la sessió d’avaluació. Aquest informe, tindrà un enfocament competencial, destacarà aspectes personals i evolutius, mesures i suports d’atenció educativa i els resultats obtinguts en el procés d’ensenyament aprenentatge, (els progressos, esforços, dificultats superades i talents), així com, els aspectes que han de continuar treballant els/les vostres fills/es. Les famílies podran consultar les informacions de l’avaluació a la web família.

Comproveu que podeu accedir a la web família, si no és així, consulteu en secretaria del centre.

Atentament,      L’Equip directiu

 

Signat: Julia Manchano Romera



Meliana 7 de diciembre de 2022

 

A TODAS LAS FAMILIAS DEL CENTRO

INFORMACIÓN DE EVALUACIÓN


Con la entrada en vigor de la nueva Ley de Educación (LOMLOE), que este  año ha comenzado a implantarse en los cursos de Infantil, 1º, 3º y 5º, os queremos comunicar algunos cambios respecto a la evaluación que se producirán durante este curso:

-      En la etapa de Infantil, se realizarán dos informes de evaluación semestral, uno en enero y otro en junio, coincidiendo con la evaluación final, que elaborarán las tutoras y tendrá un enfoque competencial. Estos  informes se podrán consultar a través de la web familia.

-      En Primaria, en los cursos de 2º, 4º y 6º, seguiremos el procedimiento de evaluación habitual, con las tres evaluaciones y de manera cuantitativa (con notas numéricas). Por la web familia podréis consultar estas calificaciones.

-      En Primaria y en los cursos de 1º, 3º y 5º, habrá como novedad tres evaluaciones cualitativas y una final cuantitativa. En estos cursos, los/as tutores/as elaborarán informes trimestrales cualitativos con la información que también facilitarán los/as maestros/as especialistas en la sesión de evaluación. Este informe tendrá un enfoque competencial, destacará aspectos personales y evolutivos, medidas y apoyos de atención educativa y los resultados obtenidos en el proceso de enseñanza aprendizaje, (los progresos, esfuerzos, dificultades superadas y talentos), así como los aspectos que han de continuar trabajando vuestros/as hijos/as. Las familias podrán consultar las informaciones de la evaluación en la web familia.

Comprobad que podéis acceder a la web familia, si no es así, consultad en secretaria del centro.

Atentamente,      El Equipo directivo

Firmado: Julia Manchano Romera