CIRCULAR Nº 5: CARNESTOLTES

 Meliana a 10 de febrer de 2023

 

A TOTES LES FAMÍLIES DEL CENTRE

 

El divendres 17 de febrer celebrarem Carnestoltes, per la qual cosa, si l’oratge ho permet, tot l’alumnat i el professorat, farem una cercavila pel pati de l’escola i, seguidament, l’alumnat de primària amb el professorat, desfilarem pel poble.

 

Per a l’esdeveniment, a les 12:15 aproximadament, obrirem les portes del pati de Primària per tal que els familiars puguen vore la cercavila.

 

Amb la finalitat de que l’alumnat llua millor les disfresses, s’han de seguir les següents recomanacions:

 

·        Per a que l’acte es puga dur a terme amb total normalitat els familiars no han d’acostar-se quan l’alumnat desfile, ni endur-se cap xiquet o xiqueta. No hem d’oblidar que els protagonistes són ells i elles.

·        Els familiars no poden donar menjar, beguda ni llepolies a l’alumnat.

 

A les 12:15, aproximadament, l’alumnat de primària eixirà del Centre pels següents carrers : Calvari, Tribunal de les Aigües i Corts Valencianes, on es trobaran amb l’alumnat del CEIP Mediterrani i del Sagrado Corazón.

 

A continuació, TORNAREM al Centre pel següent recorregut: c/ Tribunal de les Aigües i c/ Calvari. Estarem acompanyats per la Policia Local i el carrer Corts Valencianes estarà tancat al tràfic.

 

 

Atentament                                                         L’Equip directiu



Meliana a 10 de febrero de 2023

 

A TODAS LAS FAMILIAS DEL CENTRO



El viernes 17 de febrero celebraremos el Carnaval, por este motivo, si el tiempo lo permite, todo el alumnado y docentes haremos un desfile por el patio del colegio y, seguidamente, el alumnado de primaria con el profesorado, desfilaremos por el pueblo.

 

Para el acto, a las 12:15 aproximadamente, abriremos las puertas del patio de Primaria para que los familiares puedan ver el desfile.

 

Con la finalidad de que el alumnado luzca mejor los disfraces se han de seguir las siguientes recomendaciones:

 

·        Para que el acto se pueda realizar con total normalidad los familiares no se acercarán cuando los alumnos desfilen, ni se llevaran a ningún niño. No debemos olvidar que los protagonistas son ellos y ellas.

·        Los familiares no pueden dar comida, bebida ni chucherías al alumnado.

 

A las 12:15, aproximadamente el alumnado de Primaria saldrá del Centro por las siguientes calles: Calvari, Tribunal de les Aigües y Corts Valencianes donde se encontrarán con los alumnos del CEIP Mediterrani y del Sagrado Corazón.

 

A continuación, VOLVEREMOS al colegio por el siguiente recorrido: c/ Tribunal de les Aigües y c/ Calvari. Estaremos acompañados por la Policía Local y la calle Corts Valencianes estará cerrada al tráfico.

 

 

Atentamente                                            El Equipo directivo