CIRCULAR Nº 24: XARXA DE LLIBRE PRIMÀRIA

 

Meliana a 9 de juny de 2022

 

 A LES FAMÍLIES DE L’ALUMNAT 1r FINS A 6é DE PRIMÀRIA

 

PROGRAMA XARXA DE LLIBRES CURS 2022-23

 

Es recorda a les famílies de l’alumnat de primària:

1.     L’alumnat participant en el programa de banc de llibres durant el curs 2021/22 no haurà de presentar cap sol·licitud per a ser participant en el banc de llibres 2022/23, ja que aquesta condició es manté, excepte si exerceix el seu dret a renúncia.

2.     Es recorda a les famílies participants de 3r a que hauran de retornar el lot complet de llibres tots folrats , en la data indicada per cada tutor/a.

3.     Les famílies participants de 1r i 2n, no han de retornar els llibres, ja que no són reutilitzables.

4.     En cas de renúncia, caldrà fer-ho de manera explícita mitjançant la sol·licitud habilitada a tal efecte en el moment del lliurament dels llibres. Aquesta renúncia no eximirà de l’obligació de tornar els llibres deixats en préstec.

 

Atentament                                                     L’equip Directiu

Julia Manchano Romera




A LAS FAMILIAS DEL ALUMNADO DE 1º HASTA 6º DE PRIMARIA


PROGRAMA DE BANCO DE LIBROS  CURSO 22/23

 

Se recuerda a las familias del alumnado de primaria:

 

1.     El alumnado participante en el programa de banco de libros durante el curso 2021/22 no deberá presentar ninguna solicitud para ser participante en el banco de libros 2022/23, ya que esta condición se mantiene, excepto si ejerce su derecho a renuncia.

2.     Se recuerda a las familias participantes de 3º a 6º de primaria, que deberán devolver el lote completo de libros forrado en la fecha indicada por cada tutor/a.

3.     Las familias participantes de 1º y 2º de primaria, no deben devolver los libros, ya que éstos no son reutilizables.

4.     En caso de renuncia, habrá que hacerlo de manera explícita mediante la solicitud habilitada a tal efecto en el momento de entrega de los libros. Esta renuncia no eximirá de la obligación de devolver los libros dejados en préstamo.

Atentamente                                                   El equipo Directivo

Julia Manchano Romera