CIRCULAR Nº 25: FI DE CURS

 

Meliana a 20 de juny de 2022

 

A TOTES LES FAMÍLIES DEL CENTRE

 

El dimarts 21 de juny finalitzen les activitats escolars. Durant aquests últims  dies estem duent a terme actuacions de cloenda del curs, com són, entre altres, la representació de l’obra de teatre “La volta al món en 80 dies”, els viatges de fi de curs, la jornada final de colpbol, les eixides a la mar, activitats  de contacontes, esmorzar de germanor entre nivells, graduació d’Infantil, jocs d’aigua, “escaperoom”, torneig de jocs de taula, olimpíades, “holy run”, gynkana i “got talent”.


En aquest sentit, l’AMPA, ha celebrat la festa de fi de curs amb jocs, la graduació de l’alumnat de 5 anys d’Infantil i 6é de Primària i el sopar de les famílies.


Aquest curs, degut a la crisi ocasionada per la pandèmia en un principi i a les obres de millora del centre, després, hem hagut d’adaptar-nos a la situació, en la realització de determinades activitats com aquestes que acaben de nomenar, però en cap cas hem deixat de realitzar-les. Agraïm a totes les famílies la comprensió, participació i col·laboració durant el curs, considerant aquestes situacions excepcionals.


La publicació de les notes a ITACA, de la 3ª avaluació i final serà el 21 de juny.

 

La data d’inici del curs 2022-23, per a l’alumnat, serà el 12 de setembre en horari de 09:00 a 13:00.


Segons com va acordar l’alumnat a les assemblees de centre es proposa aplicar la regla de les 3 RRR, en vacances, amb el compromís de cura de medi ambient, deixant en bones condicions les platges, muntanyes o qualsevol lloc que visitem.


El professorat us desitgem que passeu unes bones vacances d’estiu i s’acomiadem especialment, de totes aquelles famílies que els seus fills/es acaben l’escolaritat al centre aquest curs.

 

Atentament,                                                             L’Equip directiu



Meliana 20 de junio de 2022

 

A TODAS LAS FAMILIAS DEL CENTRO

 

El martes 21 de junio finalizan las actividades escolares. Durante estos últimos días estamos llevando a cabo actuaciones de clausura de curso, como son, entre otras, la representación de la obra de teatro “La vuelta al mundo en 80 días”, los viajes de fin de curso, la jornada final de colpbol, las salidas a la mar, actividades de cuentacuentos, almuerzo de hermandad entre niveles, graduación de infantil, juegos de agua, “escaperoom”, torneo de juegos de mesa, olimpíadas, “holy run”, gynkana y “got talent”.


En este sentido, la AMPA, ha celebrado la fiesta de fin de curso con juegos, la graduación del alumnado de 5 años de Infantil y 6º de Primaria y la cena de las familias.


Este curso, debido a la crisis ocasionada por la pandemia, en un principio, y a las obras de mejora del centro, después, hemos tenido que adaptarnos a la situación en la realización de determinadas actividades, como estas que acabamos de nombrar, pero en ningún caso se han dejado de realizar. Agradecemos a las familias la comprensión, participación y colaboración durante estas situaciones excepcionales.


La publicación de las notas en ITACA, de la evaluación y final será el 21 de junio.


La fecha de inicio del curso 2022-23 para todos los alumnos será el día 12 de septiembre en horario de 09:00 a 13:00.


Según como acordó el alumnado en las últimas asambleas de centro se propone aplicar la regla de las 3 RRR, en vacaciones, con el compromiso de cuidar el medio ambiente, dejando en buenas condiciones las playas, montañas o cualquier otro sitio que visitemos.


El profesorado os desea que paséis unas felices vacaciones de verano y nos despedimos especialmente, de todas aquellas familias que sus hijo/as acaban la escolaridad en el centro este curso.

 

Atentamente                                                                      El Equipo directivo