CIRCULAR nº 1: INICI DE CURS

          Meliana a 8 de setembre de 2022

 

A TOTES LES FAMÍLIES DEL CENTRE

                                                

El professorat del CEIP El Crist de Meliana dona la benvinguda a tot l’alumnat i les famílies d’aquest centre en el nou curs escolar 2022-2023.

L’horari durant el mes de setembre i juny serà de 09:00 a 13:00. L’alumnat que fa ús del servei de menjador eixirà a les 15:00.

Durant tot el curs, les portes del centre es tancaran transcorreguts 10 minuts de les hores d’entrada. Quan l’alumnat arribe tard, els pares, mares o representants legals signaran davant el conserge l’hora arribada, encara que això no supose, necessàriament, que se li permeta l’accés a l’aula corresponent, en qualsevol cas, es garantirà una atenció educativa correcta. Els pares, mares o representants legals per a endur-se l’alumnat durant la jornada escolar, signaran davant del conserge.

Les circulars informatives s’enviaran telemàticament, per la web família d’Ítaca, així també, les tindreu disponibles a la pàgina web del Centre: www.ceipelcrist.es.

Considerant la Resolució d’13 de juny de 2018 de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport i de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, es sol·licita a les famílies o representants legals de l’alumnat amb problemes de salut crònics, un informe mèdic del facultatiu encarregat habitualment de la salut del xiquet o xiqueta, sobre les condicions de salut que requereixen atenció sanitària durant la seua estada en el centre escolar. Si esteu en aquesta situació poseu-vos en contacte amb el/la tutor/a.

Des del primer dia, funcionarà “l’escola matinera” i vespertina”. Aquesta activitat extraescolar està organitzada per l’AMPA, per a més informació  o consulta, disposeu del correu ampaelcristmeliana@gmail.com

Recordeu que és necessari respectar les zones d'aparcament a les entrades i eixides de l’alumnat.

Adjuntem el calendari del curs i assenyalem que el proper dimecres 14 de setembre no hi haurà classe per ser festa local.

Atentament,                                                                      L’Equip directiu

                                                                     Signat: Julia Manchano Romera 



         Meliana  8 de septiembre de 2022

 

A TODAS  LAS FAMILIAS DEL CENTRO

 

El profesorado del CEIP El Crist de Meliana da la bienvenida a todo el alumnado y familias de este centro en el nuevo curso escolar 2022-2023.

El horario durante el mes de septiembre y junio será de 09:00 a 13:00. El  alumnado que hace uso del servicio de comedor saldrá a las 15:00.

Durante todo el curso, las puertas del centro se cerrarán transcurridos 10 minutos de las horas de entrada. Cuando el alumnado llegue tarde, los padres, madres o representantes legales firmarán delante del conserje la hora de llegada, aunque esto no suponga, necesariamente, que se le permita  el acceso al aula correspondiente, en cualquier caso, se garantizará una atención educativa correcta. Los padres, madres o representantes legales para llevarse al alumnado durante la jornada escolar firmarán delante del conserje.

Las circulares informativas se enviarán telemáticamente, por la web familia de Ítaca, así también, las tendréis disponibles en la web del Centro: www.ceipelcrist.es.

Considerando la Resolución de 13 de junio de 2018 de la Conselleria de Educación, Investigación, Cultura y Deporte y de la Conselleria de Sanidad Universal y Salud Pública, se solicita a las familias o representantes legales del alumnado con problemas de salud crónica, un informe médico del facultativo encargado habitualmente de la salud  del niño/a sobre las condiciones de salud que precisan atención sanitaria durante su estancia en el centro docente. Si estáis en esta situación poneos en contacto con el tutor.

Desde el primer día, funcionará la “Escuela mañanera y de tarde”. Esta actividad extraescolar está organizada por la AMPA, para más información o consulta disponéis del correo ampaelcristmeliana@gmail.com.

Recordad que es necesario respetar las zonas de aparcamiento en las entradas y salidas del alumnado.

Adjuntamos el calendario del curso y señalamos que el próximo miércoles 14 de septiembre no habrá clase por ser fiesta local.

 

Atentamente,                                                           El Equipo directivo

                                                           Firmado: Julia Manchano Romera

 


CALENDARI LECTIU CURS 2022-2023